Mors dag

Mors dag firades ute i solen. Kankse kan man själv fira mors dag  som mamma en dag. Mors dag firades ute i solen. Kankse kan man själv fira mors dag som mamma en dag.

I helgen har det varit mycket fokus på föräldraskap och att vara mamma. I lördags var det Ofrivilligt barnlösas dag, en dag som inte borde finnas. Det bloggade jag om förra året, läs gärna inlägget om Ofrivilligt barnlösas dag här. Lika aktuellt nu som då. Viste du förresten att WHO klassar ofrivillig barnlöshet som en sjukdom?

I går var det mors dag. En dag då alla mammor ska firas. Klart att man önskar och hoppas att man själv en dag kan bli firad som mamma, men igår firade jag  min fantastiska mamma! Och min syster blev firad då två av hennes barn var med. (utomhus givetvis i dessa tider)

Men jag blev faktiskt också firad - Som moster! Då dagen hade börjat lite ledsamt med en sinnesstämning som kanske inte var den bästa, blev det lite mycket en stund när jag får blommor och en fin mugg för att fira mig som moster, men nu efteråt så tycker jag det var en gullig och rolig gest. På eftermiddagen cyklade vi hem till mina svärföräldrar och åt middag, även det utomhus. Dagen blev lyckad och mysig! 

Men jag har också fått gjort min undersökning med 3D-ultraljud! Och det visade ingenting konstigt. Allt såg normalt ut! Jag var så nervös inför undersökningen. Var nog beredd på det värsta. Patrik fick ju inte heller följa med in så jag var själv. Så varför jag inte svarade på förra hormonbehandlingen vet man inte. Läkaren tyckte jag kunde börja med hormoner igen när för att se vad som händer när vi känner oss reda att köra.

Men det är klart att man funderar. Varför fungerade det inte? Hur blir det näst gång? Vill de inte utreda mer? Ta prover för att se om det kan säga något om mina egna hormoner och min kropp hur den mår för övrigt? Upplever att jag blir lite blockerad inne hos läkarna och glömmer av att ställa en massa frågor som sedan dyker upp när man kommer hem. Får se vad som händer när vi drar igång. Funkar det inte då heller lär ju frågan komma upp igen.

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Maria » Krig:  ”Har inga ord för hur detta måste kännas för er. ❤”

  • Josefin » Första insättingen i Ryssland:  ”Hej, Jag har läst om och om igen om er vistelse i Ryssland, jag känner med er. ..”

  • Camilla » Så nära men så långt bort:  ”Vill bara skicka en stor kram, vilka fruktansvärda saker ni tvingas igenom! Hopp..”

  • Alexandra » Missfall igen:  ”Jag är så ledsen för er skull Det är så jäkla tungt och orättvist. Bra att ni ha..”

  • Marie » Kampen med att få ut det:  ”Jag är så ledsen för er skull. Jag trodde o hoppades så innerligt att det skulle..”

Bloggarkiv

Etikettmoln