11 november

I september skrev jag på för mitt nya jobb och givetvis skålade vi för det =) Den 11 november skulle jag börja. Samma dag som vi var planerade för att få barn om vi inte fått missfall. I september skrev jag på för mitt nya jobb och givetvis skålade vi för det =) Den 11 november skulle jag börja. Samma dag som vi var planerade för att få barn om vi inte fått missfall.
11 november, en dag då det skulle hända och en dag då något helt annat skedde. Vi var planerade till den 11 november innan vi fick det senaste missfallet. Mitt jobb var ett vikariat som gick ut i oktober vilket passade perfekt. Då hade det ju ändå varit dags att gå hem. Jag skulle ha blivit mamma, vi skulle ha blivit föräldrar den 11 november. Men så blev det inte.

Istället började jag ett nytt jobb just den 11 november. Rena motsatsen till att gå hem på föräldraledighet. Det är jobb med helt nya utmaningar och nya uppgifter som jag inte direkt har jobbat med innan. Kul och utmanande. Men någonting helt annat än att bli mamma.

Dessutom opererade jag mig för ungefär två veckor sedan. Då tog vi bort en polyp från livmodern. Saker kom ut, men helt andra saker än vad planen har varit så länge. En sak är säkert. Det blir aldrig som man tänkt sig, och det är bara att anpassa sig. Det är inget som vi kan styra över. Ödet bestämmer i det här läget och framtiden kommer att utvisa om det blir några barn eller inte.

Man brukar säga tredje gången gillt. Det hade varit sant om vi inte fått det senaste missfallet. Fast egentligen var det femte gången för min del eftersom jag tidigare, innan jag träffade Patrik försökt med vanlig IVF två gånger. Innan det stod klart att mina ägg inte fungerade. Men om tredje gången gillt verkligen fungerar har det en gång till på sig att bevisa sig. Då blir det tredje gången vi gör ett försök med donerade ägg här hemma i Sverige. Håll tummarna!

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Maria » Krig:  ”Har inga ord för hur detta måste kännas för er. ❤”

  • Josefin » Första insättingen i Ryssland:  ”Hej, Jag har läst om och om igen om er vistelse i Ryssland, jag känner med er. ..”

  • Camilla » Så nära men så långt bort:  ”Vill bara skicka en stor kram, vilka fruktansvärda saker ni tvingas igenom! Hopp..”

  • Alexandra » Missfall igen:  ”Jag är så ledsen för er skull Det är så jäkla tungt och orättvist. Bra att ni ha..”

  • Marie » Kampen med att få ut det:  ”Jag är så ledsen för er skull. Jag trodde o hoppades så innerligt att det skulle..”

Bloggarkiv

Etikettmoln