Operationen

Min fina pappa kom förbi med blommor dagen efter operationen. Så förvånad han blev när jag inte var hemma och var på stan istället. Min fina pappa kom förbi med blommor dagen efter operationen. Så förvånad han blev när jag inte var hemma och var på stan istället.

För ungefär en vecka sedan blev jag opererad för min polyp i livmodern. Operationen gick bra och jag har haft en snabb återhämtning. Det fanns en liten polyp som nu har skickats på analys. Dock vet jag inte när jag kan räkna med att få något svar på det.

Är glad att det ändå gick ganska så snabbt från att de fick remissen till att jag träffat både läkare och blivit opererad. Nu ska det bara läka.

Jag fick veta innan operationen att det kan ta 1-2 månader innan det är läkt och innan vi kan göra nästa försök. Jag räknade därför med att jag skulle blöda ganska länge efteråt även om det kanske inte skulle vara några mängder förutom de första dagarna. Men jag måste säga att allt har gått över förväntan. Och det är så skönt!

Jag blöder ingenting nu och det har bar gått ca sju dagar sedan operationen. Jag mår bättre än på länge både fysiskt och psykiskt och jag känner mig stark. Jag har egentligen inte haft ont förutom samma dag som operationen var. Men det var en hanterbar smärta likt en molande mensvärk som kunde lindras med vanliga Alvedon och någon Ipren.

Redan dagen efter operationen kände jag mig jättepigg och glad, vilket gjorde att jag kunde på den där showen med Danny som jag och en vän köpt biljetter till för länge sedan. Oväntat men väldigt roligt! Jag förvånade även min pappa som kom förbi med blommor dagen efter. Han trodde ju att jag skulle vara hemma och kanske ligga i soffan, så han blev ju rätt paff när det visade sig att jag inte vra hemma när han kom. =)

Jag har en positiv känsla och tror och hoppas att allt går vägen nästa gång, oavsett när det blir. Det tror jag är en bra förutsättning.

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Marie » 23 maj:  ”❤️”

  • Alexandra » 23 maj:  ”❤️ ❤️ ❤️”

  • Jenni » 23 maj:  ”Tänker på er ❤”

  • Maria » 23 maj:  ”❤ En stor kram”

  • Maria » Krig:  ”Har inga ord för hur detta måste kännas för er. ❤”

Bloggarkiv

Etikettmoln