Läkarbesöket inför operationen

Hösten har kommit och jag tycker den är underbar med alla sina färger. Dock hade hoppats på en ny insättning. Istället blir det operation som gör att våra nya försökt får komma längre fram. Bild tagen Hösten har kommit och jag tycker den är underbar med alla sina färger. Dock hade hoppats på en ny insättning. Istället blir det operation som gör att våra nya försökt får komma längre fram. Bild tagen

För några dagar sedan var vi och träffade läkaren. Den läkaren som ska om ett tag ska operera mig från den polyp eller liknande som visats sig finnas i min livmoder. Det var ett förberedande läkarbesök där jag fick fylla i en hälsodeklaration, ta lite blodprover och mäta blodtrycket. Vi gjorde även ett ultraljud så att läkaren själv kunde få en egen uppfattning om hur det ser ut.

Det känns skönt att detta nu rullar och är på gång. Vi fick en bra känsla och det kändes som om hon lyssnade och vi hade en bra dialog. Dessutom är operationsdatum bestämt och det känns väldigt bra att det kommer att ske innan jag i mitten av november börjar ett nytt jobb.  

Jag tänkte först att med lite tur så kanske vi kommer att hinna med en insättning innan jul, men då det är mint tre veckor läketid och sedan ska det synka med min cykel så tror jag inte vi kommer att hinna det. Så det får väl helt enkelt bli nya tag efter årsskiftet. Känns surt, men inte så mycket att göra åt.

Vi får vara glada över att polypen nu är upptäckt och den ska tas bort. Annars hade vi ju fortsätt med nya insättningar som kanske hade tagit sig och ytterligare ett missfall utan att förstå varför. Nu eliminerar vi ytterligare ett hinder och förhoppningsvis är det sista hindret på vägen. Men det är ju inget vi vet någonting om. Det får framtiden utvisa.

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Maria » Krig:  ”Har inga ord för hur detta måste kännas för er. ❤”

  • Josefin » Första insättingen i Ryssland:  ”Hej, Jag har läst om och om igen om er vistelse i Ryssland, jag känner med er. ..”

  • Camilla » Så nära men så långt bort:  ”Vill bara skicka en stor kram, vilka fruktansvärda saker ni tvingas igenom! Hopp..”

  • Alexandra » Missfall igen:  ”Jag är så ledsen för er skull Det är så jäkla tungt och orättvist. Bra att ni ha..”

  • Marie » Kampen med att få ut det:  ”Jag är så ledsen för er skull. Jag trodde o hoppades så innerligt att det skulle..”

Bloggarkiv

Etikettmoln