En oväntad gåva

En ovänad gåva från en vän. En gåva som ger hopp om att det en dag kommer att lösa sig. En ovänad gåva från en vän. En gåva som ger hopp om att det en dag kommer att lösa sig.

Jag vet att jag har många fina vänner och kollegor som stöttar och peppar i livets alla skeenden. Men för några veckor sedan blev jag lite extra påmind om det och insåg vilken tur jag har! För några veckor sedan fick jag nämligen en oväntad gåva.
 
Det var en vän som själv haft svårt för att få barn och som genomgått en IVF. När de höll på som mest med det fick hon av sin man ett halsband där de står ”Hope”. När det väl fungerade för dem och de hade en bebis i magen fick hon ett nytt halsband med texten ”Life”.

Hon kände nu att halsbandet med texten ”Hope” kanske kunde göra lite större nytta hos någon annan, mig. För att på något sätt bringa lite hopp i all den soppa som vi befinner oss i.

Jag blev så rörd och så glad. Tårarna bara sprutade. Så fint! Vilken omtanke! Jag tog på mig halsbandet nästan på en gång och bär det ganska ofta. Det skänker mig tro och glädje och det ger en gnutta hopp om att det hr en dag ska lösa sig. Så även om gåvan är lite till låns, så känns det så bra!

När jag senare samma dag berättade för Patrik, som just då befann sig på tjänsteresa i Kina, så blev han också så rörd och tacksam.
- Men så snällt och så omtänksamt! Du måste hälsa och tacka, sa han.
 

Etiketter: lycka

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Marie » 23 maj:  ”❤️”

  • Alexandra » 23 maj:  ”❤️ ❤️ ❤️”

  • Jenni » 23 maj:  ”Tänker på er ❤”

  • Maria » 23 maj:  ”❤ En stor kram”

  • Maria » Krig:  ”Har inga ord för hur detta måste kännas för er. ❤”

Bloggarkiv

Etikettmoln