Att inte veta hur det blir

Att inte veta hur det kommer att bli är just nu väldigt frustrerande. Kan jag inte bara få veta? Att inte veta hur det kommer att bli är just nu väldigt frustrerande. Kan jag inte bara få veta?

Att befinna sig i den situation vi är idag är så påfrestande. Att inte veta. Ska det någonsin bli några barn? Kommer vi någonsin få barn trotts att vi har flera embryon kvar i frysen? När kommer det i så fall att ta sig? Hur många gånger måste vi försöka och hur många gånger kommer vi att bli ledsna och besvikna. Hur länge orkar vi? Kan vi inte bara få veta?

Ena dagen är jag stark och andra dagar är jag så svag. Ibland beror det bara på vem man pratar med om jag börjar gråta eller inte. Det är så märkligt.
Senast på jobbet häromdagen var den en kollega som började prata om min blogg och frågade hur det gick. Samtalet gick bra och jag kände att det var helt ok att prata om det, trotts att jag inte så mått så bra de sista dagarna. Men senare samma dag kom en annan kollega fram till mig som nyligen hade fått veta om min blogg, och tårarna bara kom.

Oftast börjar mina tankar och min sorg när jag sitter på bussen på väg hem. Det är ett konstigt ställe och ett dumt tillfälle tycker jag själv, men jag kan inte hjälpa det. Och har mina tankar väl börjat springa på är det svårt att stoppa dem. Det gjorde att jag satt i soffan och grät häromdagen när Patrik kom hem. Och har jag väl kommit in i svackan blir jag lätt kvar där i några dagar.

Känner mig så värdelös. Kan vi inte bara få veta hur det kommer att gå? Ovissheten är så otroligt påfrestande just nu. Dessutom sitter jag på ett vikariat på jobbet som går ut till hösten. Vad vill jag göra sedan? Och vem vill anställa mig? Har inte känt mig så stressad över det förut, men just nu tycker jag faktiskt att det är lite jobbigt. Dom här två sakerna gör att jag just nu känner mig nere.

Jag hoppas att det snart vänder. Snart är det semester. En välbehövlig sådan. Vi ska mest vara hemma och det känns så skönt. Att bara få vara. Förhoppningsvis kunna njuta av solen ute på altanen. Kanske fixa lite hemma. Hoppas att det blir balsam för själen.

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Marie » 23 maj:  ”❤️”

  • Alexandra » 23 maj:  ”❤️ ❤️ ❤️”

  • Jenni » 23 maj:  ”Tänker på er ❤”

  • Maria » 23 maj:  ”❤ En stor kram”

  • Maria » Krig:  ”Har inga ord för hur detta måste kännas för er. ❤”

Bloggarkiv

Etikettmoln