Ofrivilligt barnlösas dag

Idag är det ofrivilligt barnlösas dag. Den infaller alltid dagen innan mors dag, men borde även infalla dagen innan fars dag. Idag är det ofrivilligt barnlösas dag. Den infaller alltid dagen innan mors dag, men borde även infalla dagen innan fars dag.

Idag är det ofrivilligt barnlösas dag.
Idag är en dag som inte borde behöva finnas, men det gör den.
Idag är det nio månader sedan jag och Patrik gifte oss.

I nio månader bär du ett barn om du blir gravid. Idag hade vi kunnat ha ett litet barn som snart skulle fylla 1 år, om vi inte fått missfall efter vårt första försök med äggdonation i Danmark. Idag skulle jag varit gravid i v 16, om jag inte hade fått missfall precis innan påsk med vårt första försök här hemma i Sverige.

Vi är ofrivilligt barnlösa. Ska min man, min underbra man, som är så barnkär, som alla barn älskar, inte få bli pappa själv? Det känns så orättvist. Men jag är så glad att han vill vara med mig trotts allt.  Han visste från första början vad han gav sig in på, och att det inte skulle bli någon lätt resa, men det skrämde honom inte. Och det är jag så glad för. För vad skulle göra utom honom, och utan hans stöd? Tillsammans kämpar vi och tillsammans hoppas jag att vi en dag blir föräldrar. Att vi inte är ofrivilligt barnlösa för alltid.

Idag är det ofrivilligt barnlösas dag. Den infaller alltid dagen innan mors dag. Den borde även infalla dagen innan fars dag. Att det ens finns en dag som heter ofrivilligt barnlösas dag, den borde inte behövas finnas, men nu gör den det, och vi är många som är ofrivilligt barnlösa. Oavsett vem man tycker om och oavsett om man lever i en relation eller inte så finns det många som är ofrivilligt barnlösa. Mina tankar går till oss alla idag.

Idag är det ofrivilligt barnlösas dag. Men idag är också den dag då vi har bestämt oss för när nästa försök ska ske.

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Marie » 23 maj:  ”❤️”

  • Alexandra » 23 maj:  ”❤️ ❤️ ❤️”

  • Jenni » 23 maj:  ”Tänker på er ❤”

  • Maria » 23 maj:  ”❤ En stor kram”

  • Maria » Krig:  ”Har inga ord för hur detta måste kännas för er. ❤”

Bloggarkiv

Etikettmoln