Fadderbarn

I väntan på att få egna barn valde vi att bli faddrar genom SOS-barnbyar, och på det sättet hjälpa ett annat barn. I väntan på att få egna barn valde vi att bli faddrar genom SOS-barnbyar, och på det sättet hjälpa ett annat barn.

I väntan på vår donator och vår chans att bli föräldrar har jag och Patrik valt att bli fadderföräldrar. Det finns ju så många barn där ute i världen som behöver hjälp och stöttning. Och det minsta vi kan göra är faktiskt att hjälpa till genom att bidra med pengar till en av alla dessa organisationer som kämpar och gör ett fantastiskt arbete för världens alla barn. Det känns bra, och det känns rätt!

Vi valde att bli faddrar hos SOS barnbyar. Genom det bidrar vi till att ett barn inte ska behöva växa upp ensamt. Barnet får bo i en barnby tillsammans med andra barn där alla barn har en mamma att vända sig till. Ett barn får förhoppningsvis en bättre framtid. Världen blir lite bättre för någon annan.

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Lotta » Graviditetstest:  ”Men vilket fantastiskt besked! Stort stort grattis! Nu hejar vi på pricken ända ..”

  • Annika » Graviditetstest:  ”Jag hade på pricken samma hcg när jag väntade tvillingar. Just saying ;) denna g..”

  • Linda W » Graviditetstest:  ”Åh vad härligt att läsa!! Stort grattis ❤️ Håller tummarna på att allt går bra n”

  • Christina » Graviditetstest:  ”Vilket underbart besked! Håller båda tummarna för Pricken!”

  • Marie » Graviditetstest:  ”Vilken härlig läsning o vilken lycka. Jag kunde knappt se texten då jag blev så ..”

Bloggarkiv

Etikettmoln