Nu skulle vi bilda familj

Jag älskade huset och här skulle vi bo och bilda familj Jag älskade huset och här skulle vi bo och bilda familj

Efter en lång period av väntan och frustration så började vi hitta tillbaks till varandra. Vi började prata om att flytta till hus. Och efter en tids letande hittade vi huset vi så gärna ville ha. Jag började känna mig lugnare och mindre stressad. Jag förstod att vi båda två troligtvis snart skulle vilja samma sak, att försöka bilda familj.

I oktober 2013 flyttade vi in i vårt hus. Och det var också då vi började försöken till att få barn. Jag var överlycklig! Vi hade äntligen hittat tillbaks till varandra, vi hade det bra, vi var kära, vi hade hittat vårt drömhus och nu äntligen försökte vi bilda familj. Livet lekte och jag kände hur jag blev lugnare inombords. Det här skulle lösa sig och det skulle bli precis så bra som jag drömde om.

Men tiden gick och det blev inga barn. Efter en tid började jag även med ägglossningstest för att vara säker på att vi försökte vis rätt tidpunkt. Det hjälpte inte ändå. Och varje månad gick jag och hoppades, och ibland trodde att jag kanske var gravid. Kändes det inte lite annorlunda i kroppen? Borde inte mensen ha kommit nu annars? Men lika besviken blev jag varje gång. För bara någon dag eller samma dag som den där tanken kom eller efter att ett graviditetstest togs så kom ju den där mensen i alla fall.

Besviken och ledsen försökta man ta nya tag. Nästa gång skulle det nog gå bättre!

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Marie » 23 maj:  ”❤️”

  • Alexandra » 23 maj:  ”❤️ ❤️ ❤️”

  • Jenni » 23 maj:  ”Tänker på er ❤”

  • Maria » 23 maj:  ”❤ En stor kram”

  • Maria » Krig:  ”Har inga ord för hur detta måste kännas för er. ❤”

Bloggarkiv

Etikettmoln