Kär i en 16 år äldre man

I Spanien tillsammans med mannen som är 16 år äldre. I Spanien tillsammans med mannen som är 16 år äldre.
Under våren 2009, ungefär samtidigt som mina föräldrar skiljer sig, tog det slut mellan mig och min dåvarande sambo. Det var ett jobbigt avslut då han planerade att fria till mig, men istället tog det slut. Jag packade ihop mina tillhörigheter, lämnade huset vi köpt tillsammans och flyttade tillbaka in till Göteborg.
 
Anledningen till att det tog slut var att jag blev förälskad i en annan man. Han var 16 år äldre än mig, men han tog mig med storm och jag hade aldrig känt en sådan stark och omedelbar kärlek som jag gjorde när jag träffade honom. Ingen hade tills då berört mig så djupt i hjärtat som han. Min kärlek var total.
 
Han bodde en bit utanför Göteborg och han hade tre barn, tre tonårstjejer.  Med tanke på åldersskillnaden och att han redan hade barn så kom frågan om barn upp ganska så fort. Ville han ha fler barn och ville han börja om från början?

Till att börja med så tänkte vi båda nog att det löser sig. Om vi verkligen vill vara med varandra så kanske vi kan mötas i frågan. Jag som tidigare drömt om två eller tre barn insåg att om det skulle bli vi så skulle det bara bli ett barn. Men det kändes ändå okej eftersom jag så gärna ville vara med honom.
 
Men var går åldersgränsen går för att bli förälder? Han var 46 år och jag var 30. Om vi skulle få barn skulle det innebära att han skulle vara 61 år när barnet skulle fylla 15. Skulle jag själv vilja bli förälder när jag är 46 år? Troligtvis inte. Det var en jobbig insikt men gav mig också full förståelse för att han var osäker. 
 
Ett tag så lekte livet ganska så bra, vi åkte till Spanien tilsammans hade det mysigt ihop. men ju mer tiden gick, och det första intensiva kärleksruset lade sig, så insåg vi att vi hade inte samma mål i livet. Jag ville ha barn och han ville inte ha fler. Det var oerhört jobbigt att inse att vårt förhållande inte skulle fungera, och jag tror att vi båda drog ut på det oundvikliga eftersom vi kände så mycket för varandra. Men några dagar innan nyår samma år tog det slut.
 
Självklart kändes det jobbigt i början, men jag insåg snart att jag varit mentalt förberedd på det här. Någonstans så hade vi ju vetat att det inte skulle fungera. Så min sorg över att förhållandet var slut varade faktiskt inte så länge och kort där efter träffade jag mannen som jag skulle dela sex år av mitt liv med.
Etiketter: livet förändras

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Marie » 23 maj:  ”❤️”

  • Alexandra » 23 maj:  ”❤️ ❤️ ❤️”

  • Jenni » 23 maj:  ”Tänker på er ❤”

  • Maria » 23 maj:  ”❤ En stor kram”

  • Maria » Krig:  ”Har inga ord för hur detta måste kännas för er. ❤”

Bloggarkiv

Etikettmoln