Förändringar i menscykeln

Strax innan jag slutade med mina p-piller började också min mens att ändra sig. Plötsligt började jag blöda i nästan 14 dagar i sträck, även om det mestadels var väldigt lite. Även när jag slutade med p-piller så fortsatte problemen och jag har dom än idag.
 
Jag har sökt hjälp i olika omgångar, men har nog aldrig blivit tagen riktigt på allvar. En gång mätte de mina hormonnivåer under en cykel och kom fram till att det var mitt gulkroppshormon som inte riktigt fungerade som det ska. Men inget råd om hur jag skulle komma till rätta med problemet. Dock fick jag istället frågor och rekommendationer som:
- Om du blir gravid ska du se att dom här problemen löser sig.
- Du har ju åldern inne, vill du ha barn är det dags att sätt igång.

Men redan då, när problemen började, funderade på om jag ens kunde bli med barn. Hur skulle det gå till när mensen precis slutat samtidigt som man hade ägglossning, tänkte jag. Men det skulle inte vara några problem enligt de läkare jag har frågat. Och visst, att mina ägg inte skulle fungera är ju inget som hör ihop med att min mens plötsligt ändrar sig, så det är ju inte så konstigt att jag fick det svaret.

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Bloggarkiv

Etikettmoln

Senaste kommentarer

  • Christina » Varför fortsätter man försöka?:  ”Jag tror att du har rätt. Drivkraften är så stark och den kommer inifrån. Även n..”

  • Alexandra » Behandlingsplan:  ”Jag hoppas att du kommer gå stärkt ur den här processen och håller tummarna för ..”

  • Josefin » Behandlingsplan:  ”Hur går det för er? ❤”

  • Lotta » Behandlingsplan:  ”Håller helt med dig om det du skriver - att de svenska klinikerna gör så lite oc..”

  • Christina » Nu ger vi Olga Clinic i Ryssland en chans:  ”Det ska bli spännande att följa er resa. Det är väldigt nedslående när man missl..”