De första trevande försöken

2006, två år innan jag skulle påbörja mina första försök att bli gravid. 2006, två år innan jag skulle påbörja mina första försök att bli gravid.
Sedan våren 2008, när jag för första gången slutade med mina p-piller, har i olika omgångar försökt att bli med barn. I början kanske det inte var så jätteseriöst. Jag hade inte någon större koll på min ägglossning och när det skulle vara störst chans att bli gravid. Men det var ju tillräckligt seriöst för att sluta med allt vad preventivmedel hette.

Jag var 29 år och det kändes som en bra idé att bilda familj. Jag bodde med min dåvarande sambo i ett litet hus i Landvetter, strax utanför Göteborg. Det var där vi skulle bo ett tag för att sedan kunna köpa oss ett större hus eller bygga ut det vi bodde i. Och som så många andra tjejer funderade jag givetvis på hur många barn jag ville ha. Skulle det bli två, eller varför inte tre? Inte kunde jag drömma om att det skulle va så svårt att bli gravid!
 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Bloggarkiv

Etikettmoln

Senaste kommentarer

  • Maria » Krig:  ”Har inga ord för hur detta måste kännas för er. ❤”

  • Josefin » Första insättingen i Ryssland:  ”Hej, Jag har läst om och om igen om er vistelse i Ryssland, jag känner med er. ..”

  • Camilla » Så nära men så långt bort:  ”Vill bara skicka en stor kram, vilka fruktansvärda saker ni tvingas igenom! Hopp..”

  • Alexandra » Missfall igen:  ”Jag är så ledsen för er skull Det är så jäkla tungt och orättvist. Bra att ni ha..”

  • Marie » Kampen med att få ut det:  ”Jag är så ledsen för er skull. Jag trodde o hoppades så innerligt att det skulle..”